Morbidna slika na groblju Sveti Šimun

Morbidna slika na groblju Sveti Šimun

Morbidna slika na groblju Sveti Šimun

Morbidna slika otvorenog kovčega, sa odjećom pokojnika i lenculima, na samo desetak metara od ulaza na groblje „Sveti Šimun“ prenerazila je sve koji su se tamo zatekli. Obavjestili su o tome Bokeški Forum, poslali fotografiju i zamolili nas da nadležne i javnost informišemo o ovom skandalu.

Dok su nam usta puna elitnog turizma, koji vežemo isključivo za strane investitore i čuvanje njihovog mira i blaženstva, o miru onih koji bi bar na ovom svetom mjestu trebalo da ga imaju niko ne vodi računa. Zaboravila su se osnovna načela ponašanja, zaboravile se neke osnovne ljudske vrijednosti, koje su i ne tako davno krasile Boku.

Odgovorne , koji poput ping pong loptice prebacuju nadležnost sa jednih na druge pozivamo da što hitnije riješe ovaj slučaj i da pokušaju da se konačno dogovore oko upravljanja onim što nema veze sa milionima eura. Ili da ih , pošto su već izgradili dobre odnose sa njima, pitaju šta bi se desilo, da se ovakva slika zabilježi u civilizovanim i uređenim društvenim sisitemima, kakav je i Boka, do njihovog dolaska na vlast bila.

 

Vaš Bokeški Forum

Podijeli sa drugima:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Bokeski Forum

Leave a Reply

Close