Bokeški Forum: "Sramotnica" kruna sramne 2017.godine

Bokeški Forum: "Sramotnica" kruna sramne 2017.godine

Bokeški Forum: „Sramotnica“ kruna sramne 2017.godine

Oglas od 22.decembra 2017.godine za rješavanje stambenih potreba lica koja bira i imenuje Supština Opštine ili Predsjednik Opštine i drugih lica čiji je rad od posebnog interesa za Opštinu, kruna je sramnog rada tivatske lokalne uprave u ovoj godini. A teško je bilo nadmašiti sve što je do sad urađeno. Ipak, ovim pozivom u dobroj mjeri prevaziđene su i štetočine poput palminog surlaša ili Morskog dobra. Problemi sa infrastrukturom, prisiljavanje radnika JP “Parking Servis” da primaju plate manje od ugovorenih, partijsko zapošljavanje, nlegalna gradnja u ime podgoričke oligarhije... Najavljeno davanje u zakup Aerodroma Tivat, privatizacija lučice Kalimanj... I mnogo toga drugog Sve to je jedna velika torta koju je zakuvala i ispekla ova antitivatska i antibokeška vlast  koja kulminira izgradnjom “Sramotnice”.

Zamislite kad neko riješava stambeno pitanje izgradnjom stambene zgrade u srcu Tivta. I kad, dok nerezeonski potezi prijete da dovedu do blokade račun Opštine omogućava ovako nešto funkcionerima. Samo da se u opštem grabežu i otimačini što više uzme za sebe.

Kako su samo predstavnici ove lokalne vlasti lako pronašli poziciju za svoju stambenu zgradu. U prvoj gradskoj zoni. A već godinama ne mogu da riješe problem lokacije mnogo značajnijih objekata, poput Centra za djecu sa posebnim potrebama, prijeko potrebnih vrtića u Gradiošnici, poboljšanje uslova školovanja u Donjoj Lastvi... Ne! To ne može, ali “Sramotnica” i krediti za funkcionere mogu.

Poštovani sugrađani ! Da li su Vam pred lokalne izbore ovi predstavnici tivatske vlasti u svom programu pominjali “Sramotnicu”? Nisu, kao što nisu ni privatizaciju Aerodroma i sličnih poslova sumnjive pozadine.

Obećavali su Tivat po mjeri Tivćana, Boku po mjeri Bokelja. Umjesto toga dobijamo stanove po mjeri funkcionera.

 

Vaš Bokeški Forum

Podijeli sa drugima:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Bokeski Forum

1 Comments

  1. Ljuta....bez ljutnje
    28. marta 2018. at 16:50
    Reply

    tako je..ne dajte milovim kerberima pljacke

Leave a Reply

Close